Чланци

ЕНЕРГИЈА ДЕСПОТОВАЧКЕ ПУБЛИКЕ ОДУШЕВИЛА КЕРБЕР

Бројни посетиоци међународног тродневног витешког фестивала „Џаст аут“ решили су да продуже свој боравак у нашем граду када су чули да у недељу увече наступа група „Кербер“. Трг деспота Стефана Лазаревића постао је центар дешавања и публику, на крилима оштрог рок звука, вратио из средњег века у садашњост.

Нестрпљиво се чекало да сат откуца 21 час и да се великани српске хард рок сцене појаве на бини. Чувени Гале срдачно је поздравио посетиоце и већ следећег тренутка низали су се хитови „Боље да сам друге љубио“, „На раскршћу“, „Ратне игре“... Старије генерације присетиле су се своје младости и са носталгијом певушиле стихове оној Светлани из „Кад љубав изда“, а оне млађе пожеле да бар на кратко, уз звуке енергичне гитаре, буду нечији „Човек од меда“.

Након концерта, чланови групе нису крили одушевљење пријемом домаћина и односом публике према њима, а утиске са првог наступа у Деспотовцу поделио је и певач групе, Горан Шепа: „Наш први пут пред деспотовачком публиком, феноменално. Били смо и раније у овом крају Србије, али овде нам је премијерно и морам да признам да је било прелепо, сјајно гостопримство што се тиче организатора. Публика је одлична, чини ми се да смо делили енергију и да је концерт изгледао као једна савршена целина“.

 

 

 

 

TURISTIČKO - SPORTSKA ORGANIZACIJA

DESPOTOVAC