МАНАСТИРСКА ВОДЕНИЦА - ГАЛЕРИЈА

  У вечерњим сатима, у манастирској воденици, други дан за редом, посетиоци су имали прилику да уживају у неисцрпној инспирацији углавном ресавских мотива уметника ликовне колоније „Ресава 2017“. Изложбу је отворио проф.Слободан Штетић истичући своје велико задовољство и част да присуствује и говори на изложбама ликовне колоније која је задужила наш град и будућа поколења.

  Зидове старе манастирске воденице красила су дела локалних уметника: Слободана Поповића Данета. Влатке Миленковић, Момчила Вуксановића – Моме Браде, Љубише Радојковића Бишка, Милосава Ивановића Баје, Марине Димитријевић Маце, Радосава Стојановића Раке. Вање Богдановић, Весне Петровић, Љиљане Стојадиновић, Владана Димитријевића, Александре Вељковић, Данијеле Мирковић Нене, Томислава Вељковића и  Луне Петровић.

  Али и гостију и то: Љиљане Глишовић,  Радомира Кнежевића, Иванке Живковић, Сузане Вучковић, Татјане Каравелић, Весне Кнежевић и Жељка Ђуровића из Београда, Лазара Димитријевића и Видана Папића из Крагујевца, Слободана Маринковића и Драгана Пешића из Краљева и Слободана Штетића и Исидоре Вулић из Јагодине.

 

Приредила:

 

Александра Стојановић

 

 

 

 

TURISTIČKO - SPORTSKA ORGANIZACIJA

DESPOTOVAC