XXI дани преображења

авг
25

Позоришна представа „Кокошка“ Николаја Кољаде изведена у холу Основне школе

Глумица Виолета Пешић

Реците нам нешто о представи „Кокошка“?

    У позоришту сам већ двадесетак година, и мени је глума одувек била хоби. Ова представа за нас све је била мало већи залогај имали смо неповерење да ли ће ово бити комедија која ће да засмеје публику. Уз маштовитост и креативност нашег редитеља Велимира Митровића успели смо да реализујемо једну дивну комедију где се људи слатко насмеју, и ми смо се потрудили да добро изнесемо ову представу. За ову представу је потребно доста енергије и доста трансформације тако да се ми после представе осећамо празно али и јако задовољни.

Нисте први пут на Данима српскога духовног преображења, Ваше мишљење о овквом типу манифестација?

     Ми смо и раније долазили на Данима српскога духовног преображења али са другим представама и мени је увек драго кад сам у Деспотовцу. Овакве манифестације треба да трају и мислим да је велики успех да опстају у данашње време. Ова манифестација има баш  вели значај  јер је део наше културе и традиције коју требамо неговати. Имате дивну публику, играли смо на разним локацијама у вашем граду али смо свуда добро примљени, а  Ви сте и сјајни домаћини.

Као и увек до сада деспотовачка публика је у препуном холу Основне школе где је представа изведена, са великом пажњом и бројним аплаузима отпратила и ово позоришно вече.

 

 

 

 

TURISTIČKO - SPORTSKA ORGANIZACIJA

DESPOTOVAC